Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Voedingsadvies in De Bilt, Bilthoven

Wil je aankomen of afvallen? Dan kan je er niet omheen. Het is tijd om iets met je voeding te doen. De personal trainers en voedingscoaches van Verpoorten Vitality helpen je daarbij. Hoe? Met voedingsadvies en een gezonde verandering in je eetgewoonten.
Geen dieet…
Bij ons hoef je niet op dieet. Sommige diëten gaan er vanuit dat een bepaald soort voeding slecht voor je is. Je mag dan bijvoorbeeld een tijd geen suiker. Volgens andere diëten moet je juist een tijd hetzelfde soort voedsel eten. Denk bijvoorbeeld aan een eierdieet, shakes en afvalrepen.

We zijn niet voor of tegen diëten. Ze kunnen zeker helpen om in korte tijd af te vallen of aan te komen. Toch hebben diëten één groot nadeel: jij gaat ze niet heel je leven volhouden (je bent tenslotte ook maar mens). Tijdens je dieet merk je snel verandering. Als het dieet stopt val je weer terug in je oude eetgewoonten en ben je zo weer terug op je oude gewicht.

Dat verzinnen we niet zomaar. Een meta-analyse van afslankexperimenten laat zien dat slechts 3% van de deelnemers aan een afslankexperiment na 5 jaar nog onder het aanvangsgewicht zit (Anderson, JW 2001, voor als je het echt op wilt zoeken). Dus jouw gewicht veranderen heeft iets anders nodig…
…wel een verandering in je eetpatroon
Een paar voorbeelden van voedingsadvies:
Ook lekkere dingen in je voedingsschema
Start met een intakegesprek
Wil je weten hoe het is bij Verpoorten Vitality? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake. Tijdens de intake bespreken we je doelen, nemen we je leefstijl onder de loop en vertellen we je alles over onze werkwijze. Laat je gegevens achter, dan zien we elkaar snel!
Meer dan een streefgewicht
Evidence based: voeding én beweging
Trek in een nieuw eetpatroon?
Benieuwd naar onze andere diensten?