Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Krachttraining voor (beach)volleyballers

Volleybal is een heerlijke sport, die vraagt om kracht, snelheid en herstelvermogen. Wil jij je volleybalprestaties verbeteren? Dat kan je op verschillende manieren doen. In het veld, met techniek- en tactiektraining en buiten het veld, met de volleybal krachttraining van Verpoorten Vitality.
Voor Bas (de ‘baas’ van Verpoorten Vitality) is er geen leukere sport dan volleybal. Misschien wel omdat het zoveel verschillende dingen van je lichaam vraagt. Je moet snel denken, anticiperen, springen als een sprinkhaan en naar de bal duiken als een tijger. Wil je daar beter in worden? Dan is onze volleybal krachttraining vast iets voor jou.
Is dit niet gewoon krachttraining?
Nee, we geven je sportspecifieke krachttraining. Die krachttraining maken we speciaal voor volleyballers, heel anders dan wanneer je bijvoorbeeld zou trainen voor boksen of crossfit. We werken natuurlijk aan je kracht, maar ook aan je explosiviteit, uithoudingsvermogen en coördinatie, toegespitst op jouw bewegingen in het volleybalveld.
Hoger springen, harder slaan
Langer doorgaan en sneller bewegen
HIIT om je conditie te verbeteren
Explosiviteit vergroten met plyometrics
Start met een proeftraining
Wil je weten hoe het is om te trainen voor volleybal bij Verpoorten Vitality? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining! Tijdens die training doen we eerst een screening om te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft. Daarna gaan we direct aan de slag!
Coördinatie en stabiliteit verbeteren
Evidence based krachtraining
En dan knallen in het veld!
Benieuwd naar onze andere diensten?