Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Small group training (2 tot 4 personen) in Bilthoven en De Bilt

Bij een groepstraining van Verpoorten Vitality train je in groepen van 2 tot 4 personen. Zo kan je werken aan je eigen doelen, maar vorm je toch een team. Samen sta je sterker! Zeker als je in je eentje moeite hebt om van de bank af te komen. We geven small group training in Bilthoven en De Bilt en een proeftraining is helemaal gratis.
Veilig trainen, blessures voorkomen
Voordat je start met je small group training, doen we een uitgebreide beweegscreening. Die bestaat uit verschillende lichte oefeningen, die je trainer laten zien hoe je lichaam beweegt. Zien we tijdens de screening dat je risico loopt op bepaalde blessures? Dan passen we daar je trainingsschema op aan.
Ieder zijn eigen doel
Bewegen en voeding
Start met een proeftraining
Jouw small group training in Bilthoven of De Bilt start met een proeftraining. Tijdens de proeftraining doen we een intake en gaan we op zoek naar je doel. Misschien ben je wel doorverwezen door een behandelaar of weet je zelf precies wat je wilt. Het kan ook zijn dat je nog een beetje zoekende bent. Dat geeft helemaal niets. We bekijken samen de mogelijkheden.
Evidence based training en voeding
Are you ready?
Benieuwd naar onze andere diensten?