Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Een personal trainer: zo vind je de juiste

Zoek je een personal trainer in Bilthoven? Je verwacht het misschien niet, maar zelfs in zo’n kleine plaats zijn er genoeg. En iedere personal trainer is anders. De vraag is: welke personal trainer past bij jou?
Zoek de juiste motivator
Personal training draait om doelmatig trainen. Je werkt aan je lichaam en dat is niet altijd leuk. Spierpijn, vermoeid raken en jezelf ‘s avonds nog naar de sportschool slepen; het vraagt veel van je wilskracht. Dus heb je een goede motivator nodig.

Wil je wel zo’n schreeuwer?
Je personal trainer is een goede motivator voor jou. Er is niet één manier om mensen te motiveren. Sommige mensen willen graag dat iemand tegen ze schreeuwt. Anderen hebben liever iemand die hardop telt, of ze juist afleidt van de pijn als het zwaar wordt. Weet je al wat voor jou werkt? Denk er maar eens over na. Als je trainer je niet kan motiveren, kan je net zo goed alleen sporten.
Zoek een personal trainer die aandacht voor je heeft
Is je training uitdagend genoeg?
Personal trainer in Bilthoven
Jouw missie start met een proeftraining. Tijdens de proeftraining doen we een intake en gaan we op zoek naar je doel. Misschien ben je wel doorverwezen door een behandelaar of weet je zelf precies wat je wilt. Het kan ook zijn dat je nog een beetje zoekende bent. Dat geeft helemaal niets. We bekijken samen de mogelijkheden.
Doe altijd een intake
Zoek je een personal trainer in Bilthoven?
Benieuwd naar onze andere diensten?