Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Maxima's helden kerstrit

Vitaliteit draait om je fit voelen en de dingen kunnen doen die je wilt doen. Helaas heb je dat niet altijd zelf in de hand. Dat heeft Bas (eigenaar van Verpoorten Vitality) ook ervaren toen hij op jonge leeftijd epilepsie kreeg. Zelf is hij daar met nog 1 werkend oog goed vanaf gekomen.

Bas: “Daar ben ik heel dankbaar voor. Sommige kinderen hebben minder geluk dan ik. En daarom is Verpoorten Vitality partner van de Maximafonds Kerstrit.”

We zamelen geld in voor het Prinses Máxima Centrum

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen kanker. 1 op de 4 van die kinderen overlijdt ook aan die ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Verpoorten Vitality doet jaarlijks mee aan Maxima’s Helden Kerstrit om geld in te zamelen voor dit centrum en de helden die daar dagelijks hun best doen om zieke kinderen een fijne tijd te geven.

Maxima's helden kerstrit

Ieder jaar gaan stoere mannelijke en vrouwelijke motorrijders als kerstman of -vrouw op de motor de kou trotseren. Ze komen uit alle hoeken van Nederland en verzamelen in het centrum van Utrecht. Daarna volgt een rit door Utrecht met een tussenstop bij het ziekenhuis waar ze de kinderen toezwaaien en een cheque overhandigen. Het doel is jaarlijks liefde, warmte en donaties te brengen aan alle Helden van het Prinses Máxima Centrum.

Wil je de helden van het Prinses Máxima Centrum steunen?
Vanwege Corona is de heldenrit de afgelopen 2 jaar niet doorgegaan, maar je kunt wel doneren. Klik hiervoor op de knop: