Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Bas Verpoorten

Bas is personal trainer en de eigenaar van Verpoorten Vitality. In 2017 startte hij zijn eigen personal training studio, die snel groeide. Nu, met een team van 3, doen we bij Verpoorten Vitality nog steeds hetzelfde: zorgen dat klanten lekker in hun vel zitten. De visie die daarachter zit? Daar kan Bas je beter zelf over vertellen.

“Veranderen, hoef je niet alleen te doen”

Verpoorten-Vitality-Bas-Verpoorten-01
Als ik terugkijk op de start van Verpoorten Vitality, zie ik vooral een heleboel gezichten voorbij komen. Gezichten van mensen die me hielpen, die me tips gaven of mensen die me aanmoedigden om door te gaan. Ik werkte toen in de ouderenzorg, maar wist dat ik eigenlijk mijn eigen PT-studio wilde. Zonder hulp had ik het niet zo ver kunnen schoppen. En daar schaam ik me helemaal niet voor.

Volgens mij zegt dat veel over mijn filosofie en het idee achter Verpoorten Vitality. We helpen je bij het behalen van je doelen. Om die doelen te halen moet je hard werken, nieuwe dingen proberen en – vooral – niet bang zijn om de juiste mensen om hulp te vragen.

Als personal trainers helpen we jou bij het veranderen van je lifestyle. Dat gaat verder dan alleen een uurtje training geven. Spiertraining is een belangrijk onderdeel van ons werk, maar we willen je vooral nieuwe gewoontes aanleren. Zo krijg je een blijvend resultaat en dat is het ultieme doel!

Veranderen doe je met deze toppers

Als je wilt veranderen, kan het!
Dat geloof ik echt. Het zit niet altijd mee, maar jij bepaalt hoe je met je tegenslag omgaat. Ik kreeg op jonge leeftijd epileptische aanvallen en mijn rechteroog begaf het door een zwelling bij mijn oogzenuw. Maar ik gaf niet op en ik liet mijn handicap niet in weg staan van mijn droom.

Op mijn 21e vertelde ik mijn familie en vrienden dat ik binnen 3 jaar eredivisie beachvolleybal zou spelen. “Dat gaat je nooit lukken”, kreeg ik te horen. Maar al na 4 maanden speelde ik mijn debuutwedstrijd. Jarenlang ben ik medaillekandidaat geweest in de Eredivisie Beachvolleybaltour. Ik werd 3e op het NK en won meerdere toernooien.

En inderdaad, om zover te komen schakelde ik de hulp van anderen in.
Verpoorten-Vitality-het-team-01

Van topsport naar eigen PT-studio

Als topsporter was ik constant bezig met het halen en stellen van doelen. In mijn traject om mezelf te ontwikkelen ging ik anderen adviseren en begeleiden op het gebied van training en voeding. Dat smaakte naar meer.

Ik heb mezelf bijgeschoold bij het Chivo Instituut (het kenniscentrum voor vitaliteit en leefstijl) en daarna Verpoorten Vitality opgericht. Het begon rustig, met een paar trouwe klanten. Inmiddels heb ik een team van 6 trainers en laten we dagelijks klanten zweten in onze studio. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Zo zie ik het graag.

Bedijfsvideo van Verpoorten Vitality

Wie zijn de trainers bij Verpoorten Vitality? Welke diensten bieden we aan? De antwoorden en meer hoor je in onze bedrijfsvideo.
Play Video
De Bilt en omgeving
Verpoorten Vitality
Je zou zeggen dat personal training alleen maar draait om bewegen en veranderen, maar we staan ook veel stil. Figuurlijk dan. Hoe voel je je vandaag? Wat heb je al bereikt? Waar liep je tegenaan? Welke verleidingen heb je moeten weerstaan? Daar besteden we bij iedere training aandacht aan. Zo wordt je personal training ook echt een moment voor jezelf.

En wij weten als geen ander: mensen zijn geen machines. Je zult niet iedere dag keihard kunnen knallen. En dat is helemaal OK. Om vol te houden moet je soms flexibel zijn. Daarom is geen dag of training bij Verpoorten Vitality hetzelfde. En dat maakt ons werk ontzettend interessant!
“Je over de streep trekken als je het moeilijk hebt en de successen vieren als het goed gaat. Dat is waar ons werk om draait.”
Eigenaar Verpoorten Vitality
Verpoorten-Vitality-Bas-Verpoorten-02