Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Koppeltraining in De Bilt, Bilthoven

Als je allebei werkt én graag sport, is soms het lastig om tijd te vinden om samen te zijn. Daarom geven wij koppeltraining in De Bilt en Bilthoven. In plaats van een kus op de wang en een ‘tot vanavond’, krijg je van jouw partner een high five na een fijne training. Tijdens de training breng je waardevolle tijd met elkaar door. Je werkt samen aan een doel (vitaal blijven) en er is tussendoor genoeg tijd om te lachen.
Samen werken aan een eigen doel
De kans dat je precies hetzelfde wilt bereiken als je partner is klein. Daar houden we bij Verpoorten Vitality rekening mee. Jij en je partner trainen samen en doen oefeningen, die passen bij jullie individuele doel.

Ook ons voedingsadvies is persoonlijk. Misschien moet je partner wel minder eten, terwijl jij juist wat meer naar binnen schuift. Wat jullie afzonderlijke doelen ook zijn, samen sta je sterker. Dus help elkaar!
Veilig trainen, blessures voorkomen
Samen gezond eten
Start met een proeftraining
Jullie koppeltraining in Bilthoven of De Bilt start met een gratis proeftraining. Tijdens de proeftraining doen we een intake en gaan we op zoek naar het gewenste doel. Misschien weten jullie zelf precies wat jullie willen. Het kan ook zijn dat jullie nog een beetje zoekende zijn. Dat geeft helemaal niets. We bekijken samen de mogelijkheden.
Evidence based training en voeding
Are you ready?
Benieuwd naar onze andere diensten?