Ambachtstraat 12A

3732 CN, De Bilt

Wat zeggen onze klanten?
Als trainer geef je zoveel mogelijk positieve feedback. En, we geven het toe, van complimentjes gaan we zelf ook een beetje glunderen. Daarom zijn we ontzettend blij met de reviews van de kanjers hieronder.

In de laatste 6 jaar hebben we meer dan 200 mensen geholpen bij het behalen van concrete resultaten. Sommige van die klanten zien we nog steeds iedere week. En anderen houden zichzelf inmiddels fit met hun nieuw gekweekte gewoonten. Op beide zijn we super trots!
Nadine Smit
2023
Wanneer je opzoek bent naar een sportlocatie waar je voor langere tijd fijn kan sporten, dan is dit de aanrader! Nooit gedacht dat ik iets zou vinden waar ik na een jaar nog steeds met plezier heen ga. De elementen; persoonlijke aandacht, groei, kracht, verleggen van grenzen, kennis, voeding en plezier komen hier bij elkaar. Alles op jou lichaam en doelen gebaseerd. Je betaald wellicht wat meer per maand, maar ik maak er wel 100% gebruik van! Dubbel en dwars waard. Complimenten aan de mannen van Verpoorten Vitality!
Daniela
2023
Two years ago I was diagnosed with Lynch Syndrom an inherited condition that promotes different types of cancer at young age (before 50). Thanks to the fact that The NL is quite advance on this field research, I got a lot of information, performed multiple health checks and I learned that, although I can not change my genes, there was something I could do to don’t make it to easy for Lynch: to achieve physical and mental balance to be better prepared to overcome possible difficult news. Thanks to Verpoorten Vitality, something that for me started as freaking news changed to developing a different mindset that allows me to enjoy my day-to-day while accepting what lottery of live gave me: not only Lynch, but a wonderfull machine called body that now I drive to every where I want!
Daniela-review-Verpoorten-Vitality
Rocco-Wammes-review-Verpoorten-Vitality
Rocco Wammes
2022
“Bas Verpoorten is een ervaren Personal Trainer die als geen ander in staat is de juiste conditie en spiergroepen voor de juiste activiteit te trainen daarnaast weet hij als vitaliteitscoach voeding en sport uitstekend te combineren. Hij heeft mij gedurende een halfjaar voorbereid op een Expeditie naar de hoogste berg van Zuid-Amerika. Daar heb ik tijdens de tocht enorm veel profijt van gehad. Momenteel trainen wij weer voor andere doelen en ook dat doet hij met veel passie, enthousiasme en betrokkenheid.”
Ab en Karin
2021
Sinds Juli krijgen mijn vriend en ik training van Victor. Wij gingen voor een betere conditie en wat afvallen. (Wij doen een koppeltraining) Door Victor worden wij 2x per week ”afgemat”. 2x per week gaan wij met veel zin en plezier trainen. Victor weet ons steeds te motiveren en te pushen tot meer. Op een heel relaxte, professionele manier. Inmiddels voelen wij ons een stuk fitter en en zitten wij veel beter in ons vel. Nooit gedacht dat wij het zo leuk zouden gaan vinden.
Ab-Karin-review-Verpoorten-Vitality
Serge-'t-Hoen-review-Verpoorten-Vitality
Serge ’t Hoen
2021
Ik heb de training bij Bas als zeer prettig ervaren. Bas is zeer goed in staat aan te voelen wanneer je nog iets extra’s kunt doen en je daar dan ook op een positieve manier in uit te dagen! Dankzij de trainingen heb ik mij als beachvolleyballer kunnen verbeteren. Er was een groot verschil te zien tussen mijn fysieke prestaties voor en na de drie maanden challenge die ik met hem gedaan heb. Met name doordat ik door fysiek fitter te zijn, mijn techniek beter uit kon voeren. Ondertussen fitness ik al 1,5 jaar en is het een vast onderdeel geworden van mijn wekelijkse routine.
Verpoorten Vitality
Hoe beoordeel jij ons?