Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Schrijf je hier in!

Laat je gegevens achter. We bellen je en plannen snel een afspraak in!

Intake
Voor al onze klanten doen we een intake. Tijdens de intake krijg je veel vragen over je huidige leefstijl. Daarna formuleren we een concrete doelstelling, waar je direct aan kan werken tijdens je proeftraining.

Proeftraining
Tijdens de proeftraining gaan we lekker een uur trainen. De oefeningen die we doen ondersteunen het vooraf besproken doel. Ook krijg je direct een gevoel bij jouw trainer. Na de proeftraining heb je een goed beeld van onze werkwijze en weet je direct of er een klik is.

Locatie
Alvast de route plannen? Hieronder vind je het adres en al onze contactgegevens:

Proeftraining aanvragen

Na het invullen nemen we snel contact met je op.
Wat zeggen onze klanten?
Martijn-Verpoorten-Vitality-01
“Bas is naast een heel prettig persoon ook een zeer vaardig personal trainer en Vitality coach. Hij heeft mij zeer goed geholpen met het veranderen van mijn levensstijl, waardoor ik nu een stuk fitter ben en gezonder door het leven ga.”
Martijn Visser
Februari 2023
Jorinda-verpoorten-vitality-01
“Bas is sinds juni mijn personal trainer in een revalidatie proces na een ongeluk. Met Bas heb ik diverse gerichte oefeningen gedaan om spiergroepen te trainen en met resultaat!"
Jorinda Ballering
November 2022
Rocco-Verpoorten-Vitality-01
“Bas Verpoorten is een ervaren Personal Trainer die als geen ander in staat is de juiste conditie en spiergroepen voor de juiste activiteit te trainen daarnaast weet hij als vitaliteitscoach voeding en sport uitstekend te combineren."
Rocco Wammes
Maart 2022
De Bilt en omgeving
Verpoorten Vitality
Je zou zeggen dat personal training alleen maar draait om bewegen en veranderen, maar we staan ook veel stil. Figuurlijk dan. Hoe voel je je vandaag? Wat heb je al bereikt? Waar liep je tegenaan? Welke verleidingen heb je moeten weerstaan? Daar besteden we bij iedere training aandacht aan. Zo wordt je personal training ook echt een moment voor jezelf.

En wij weten als geen ander: mensen zijn geen machines. Je zult niet iedere dag keihard kunnen knallen. En dat is helemaal OK. Om vol te houden moet je soms flexibel zijn. Daarom is geen dag of training bij Verpoorten Vitality hetzelfde. En dat maakt ons werk ontzettend interessant!
“Je over de streep trekken als je het moeilijk hebt en de successen vieren als het goed gaat. Dat is waar ons werk om draait.”
Eigenaar Verpoorten Vitality
Verpoorten-Vitality-gratis-proeftraining-03