Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Aan de slag!

Fitness training in Bilthoven en De Bilt

Heb je zin om aan je lichaam te werken? Of vind je dat je het lang genoeg hebt uitgesteld? Mooi! Dan gaan we aan de slag met een fitness training die bij jou past. We hebben een gevarieerd aanbod in Bilthoven en De Bilt. Welke training kies jij?
Verpoorten-Vitality-fitness-training-bilthoven-01
Fitness training:
Kies de training die bij jou past
Bij Verpoorten Vitality kan je op veel verschillende manieren aan je fitness werken. We hebben verschillende trainers, met verschillende stijlen. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten trainingen die je kunt doen. Tijdens alle trainingen werk je aan je vitaliteit en je fitheid. Jij kiest de trainingsvorm die het beste bij je past.
Verpoorten-Vitality-fitness-training-bilthoven-02

01

Personal training
Tijdens je personal training krijg je 1 op 1 begeleiding van je trainer. Er is veel ruimte om vragen te stellen en je doet de oefeningen alleen.

02

Small Group training
Bij een groepstraining van Verpoorten Vitality train je in groepen van 2 tot 4 personen. Zo kan je werken aan je eigen doelen, maar vorm je toch een team. Samen sta je sterker!
Verpoorten-Vitality-fitness-training-bilthoven-03
Start met een proeftraining
Jouw personal fitness training in Bilthoven of De Bilt start met een proeftraining. Tijdens de proeftraining doen we een intake en gaan we op zoek naar je doel. Misschien ben je wel doorverwezen door een behandelaar of weet je zelf precies wat je wilt. Het kan ook zijn dat je nog een beetje zoekende bent. Dat geeft helemaal niets. We bekijken samen de mogelijkheden.
Verpoorten-Vitality-fitness-training-bilthoven-04

03

Koppeltraining
Train je graag met iemand samen? Je partner, of een vriend of vriendin? Dan is de koppeltraining iets voor jou. Eén van onze fitnesstrainers begeleidt jullie en zorgt dat je oefeningen doet op je eigen niveau. Een koppeltraining is een mooie manier om samen tijd door te brengen én aan je vitaliteit te werken.

04

Voedingsadvies
Als je wilt, geven we je voedingsadvies. We kijken naar je eetgewoontes en zorgen dat je een eetpatroon ontwikkelt dat past bij je trainingsdoel.
Verpoorten-Vitality-fitness-training-bilthoven-05
Sportspecifieke training
Fitnesstraining is ook een mooie aanvulling op een andere sport die je doet. Maar je wilt niet dat de trainingen elkaar in de weg gaan zitten. Daarom geven wij sportspecifieke krachttraining die bijdragen aan je sportprestaties. Onze trainers zijn gespecialiseerd in deze sporten:
Ga naar:
Specialistische fitness training
Verpoorten Vitality heeft speciale trainingen voor jou als er veel van je gevraagd wordt. Als je moet dealen met een ziekte bijvoorbeeld of wanneer je stress ervaart als ondernemer. Bij onze specialistische fitness training sterken we je systeem, terwijl we focussen op herstel en preventie.
Ga naar:
De mogelijkheden bespreken?
Ambachtstraat 11B, 3732 CN, De Bilt
Tijd voor actie!