Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Maximafonds kerstrit: ik ben erbij!

Vitaliteit draait om je fit voelen en de dingen kunnen doen die je wilt doen. Helaas heb je dat niet altijd zelf in de hand. Dat heb ik ook ervaren toen ik op jonge leeftijd epilepsie kreeg. Zelf ben ik daar met nog 1 werkend oog goed vanaf gekomen. Daar ben ik heel dankbaar voor. En daarom doe ik mee aan de Maximafonds Kerstrit.

Sommige kinderen hebben minder geluk dan ik. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen kanker. 1 op de 4 van die kinderen overlijdt ook aan die ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Ik steun het Maximafonds met een Heldenrit

Als personal trainer kom je altijd leuke mensen tegen. Maurizio Magano is één van die mensen. Hij werkt aan zijn eigen vitaliteit, maar is ook fanatiek motorrijder. Sinds 2016 organiseert hij een heldenrit voor het Prinses Máxima Centrum. En dit jaar rijd ik mee, verkleed als een echte held.

Op 14 december 2019 gaan stoere mannelijke en vrouwelijke motorrijders als kerstman of -vrouw op de motor de kou trotseren. Ze komen uit alle hoeken van Nederland en verzamelen in het centrum van Utrecht. Daarna volgt een rit door Utrecht met een tussenstop bij het ziekenhuis waar we de kinderen zullen toezwaaien en de cheque zullen overhandigen. Het doel is jaarlijks liefde, warmte en donaties te brengen aan alle Helden van het Prinses Máxima Centrum.

Wat wordt mijn outfit voor de Maximafonds Kerstrit?

Blonde lokken, oersterk en een ruige baard. Hoe zal ik er uitzien op 14 december? Hier is alvast een kleine hint.

UPDATE:

Inmiddels is 14 december voorbij en op 31 december staat de stand voor de  Maximafonds Kerstrit op €21.166,07!

En ik heb er weer een paar mooie herinneringen bij!

maximafonds kerstrit verpoorten vitality

Bas verpoorten maximafonds kerstrit

Gratis proeftraining?