Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Verpoorten-Vitality-Kom-in-beweging-met-je-kinderen

Kom in beweging, met je kinderen!

Je kijkt naar je agenda om een sportmoment in te plannen, maar het lijkt lastig met je werk en de kinderen thuis. Zwemles voor je dochter op dinsdag, hockeytraining van je zoontje op donderdag. Woensdagmiddag is er nog wel een gaatje, maar dan moeten de kinderen ook nog van school worden gehaald. Het kan lastig zijn om een moment te vinden om te sporten, zeker als je jonge kinderen hebt. Wij bieden de oplossing!

Geen tijd en motivatie

Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk voor iedereen, ook voor ouders. Als je door de drukte van het gezinsleven geen tijd hebt om te sporten, kan dat frustrerend zijn. Telkens weer een oppas regelen is niet ideaal, en je wil opa en oma ook niet constant belasten. Hierdoor kan sporten minder aantrekkelijk worden. Je vermijdt liever al het gedoe en gaat na alle huishoudelijke taken op de bank zitten met je kind, terwijl je de televisie aanzet.

Personal training met je kind(eren)

Dit kan anders! Je kunt er ook samen in beweging komen. Kies voor personal training samen met je kind(eren). Op die manier wordt het plannen van sportmomenten flexibeler. Jij werkt aan je gezondheid, of het nu gaat om afvallen, sterker worden of blessurevrij sporten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de agenda van je kinderen. Bovendien omvat gezondheid niet alleen beweging, maar ook voeding. Misschien eet je kind het liefst patat en is het een uitdaging om regelmatig groenten op tafel te krijgen. Bij personal training wordt hier ook aandacht aan besteed.

Effecten voor kinderen

Dit is niet alleen een geweldige oplossing voor jou als ouder en een gezellige quality-time, maar ook je kinderen komen serieus in beweging. Beweging is namelijk net zo belangrijk voor hen. Ze zijn volop in ontwikkeling en een sterker en fitter lichaam biedt alleen maar voordelen voor nu en de toekomst. Het helpt om een gezond gewicht te behouden en vermindert het risico op ziektes. Daarnaast heeft het ook positieve effecten op sociaal-emotioneel en cognitief vlak. Sporten is leuk en stimuleert zelfdiscipline, verantwoordelijkheidsgevoel en informatieverwerking.

Geluk bij ongeluk

Ons concept van personal training met kinderen is ontstaan door een gelukkig toeval. Een van onze enthousiaste deelnemers bracht haar zoontje mee naar een training omdat de oppas ziek was. Natuurlijk mocht hij gewoon rondhangen in de sportschool, maar toen bedachten we: waarom zou hij niet meedoen? Die gedachte hebben we verder uitgewerkt en zo is het concept ontstaan. Nu kun je bij ons terecht voor personal training met je kind of kinderen.

Doelmatig trainen

De training voor volwassenen en kinderen verschilt uiteraard. Denk bijvoorbeeld aan lichaamskracht, uithoudingsvermogen en trainingsdoelen. Daarom worden de trainingen altijd aangepast aan het individuele niveau. Het trainingsprogramma is er om samen duurzaam fit en sterk te worden. Leg de iPad aan de kant en ga ervoor!

Gratis proeftraining?