Ambachtstraat 11B

3732 CN, De Bilt

Corona-cirus: neem geen extra vitamine C

Het Corona-virus roept veel vragen op. Ook vragen over voeding en wat je kunt eten of drinken om je weerstand te verbeteren. Er is veel onduidelijk, maar het volgende artikel over Vitamine C wil ik graag met jullie delen.

Waarom extra vitamine C nemen niet nodig/handig is in strijd tegen Corona

Door de Corona-crisis is het ‘boosten van de weerstand’ een hot item geworden en er zijn al vele adviezen te vinden over het versterken van je immuunsysteem. Eén daarvan is het nemen van extra Vitamine C.

Dit advies is vooral gebaseerd op de aanname dat COVID-19 een griepvirus is. Deze aanname heb ik zelf in het begin ook gedaan. Echter is dit een misverstand.  Corona of COVID-19 is geen griepvirus, maar een variant van SARS en komt voor 87% overeen met het SARS-virus. (…)

Lees verder via deze link: CORONA-VIRUS: NEEM GÉÉN EXTRA VITAMINE C

Blijf kritisch

Dit artikel toont aan dat het vooral belangrijk is dat we kritisch blijven op de informatie die we nu krijgen. Neem niet zomaar alle adviezen over en kijk kritisch naar de bron. Je gezondheid is ook een kwestie van gezond verstand.

Stel je vragen, dan zoeken we een antwoord

Mocht je vragen hebben over het virus in combinatie met voeding en training, stel ze gerust via het contactformulier. Bellen of appen mag ook: 06-155 454 96. Ik heb uiteraard niet alle antwoorden paraat, maar samen komen we verder.

Gratis proeftraining?